Att en tröja är ett plagg som de flesta av oss kommer att använda någon gång i livet är väl knappast någon hemlighet. Just därför har tröjor med tryck blivit ett väldigt populärt val att använda för såväl representativa sammanhang som då man som privatperson vill förmedla något särskilt. Just tryck på tröjor har därför blivit ett givet val för alla som vill designa egen tröja som är både användbar och etablerar det budskap man önskar att sprida.

Trycka tröjor är numera både kostnadseffektivt och enkelt. Teknisk utveckling har gjort att man kan sköta hela processen på internet och inte behöver ha någon som helst kontakt med mellanhänder. Genom att ladda upp valfritt tryck så kan du designa din egen tröja som blir exakt som du tänkt dig.

Populärt med tryck på profilkläder

Tryck på kläder har ökat i popularitet under de senaste åren, mycket på grund av att det blivit så pass enkelt att framställa. Och då tröjan är ett så pass allmängiltigt plagg som uppskattas av alla har man per definition en otroligt bred målgrupp. Den klassiska tröjans historik sträcker sig långt tillbaka och har nu blivit ett plagg som i väldigt stor utsträckning tas för givet. Detta är även den främsta anledningen till varför många väljer att tillverka egna tröjor. Vad de erbjuder är inte bara ett praktiskt användbart plagg, utan även en stor chans att förmedla precis det som man önskar.

Oavsett vilket sammanhang man väljer att använda dem i så är de ett riktigt uppskattat inslag. Låt dem bli en del av er företagsrepresentation. Eller använd dem för att befästa ett särskilt minne om du är privatperson. Hur som helst kommer tröjor försedda med eget tryck att ge dig såväl nytta som nöje under lång tid framöver. Låt dig inspireras och skapa något nytt.


Så tycker våra kunder om oss


Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?


Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg