Nu för tiden finns det otroligt många olika kanaler som man kan använda för att förmedla något eller etablera ett varumärke. Men ett stort antal tryckprodukter är i sin natur anpassade för att förmedla kortare budskap, och passar därför bättre som reklamprodukter eller stämningshöjare. Att trycka egen tidning är däremot ett praktiskt och populärt sätt att förmedla en längre text till mottagarna.

Dessa dagar krävs inte omfattande upplagor för att det ska vara möjligt att trycka tidning billigt. Med modern teknik är det möjligt att slippa mellanhänder och priseffektivisera. Då allting sker med onlinebaserade gränssnitt så kan man på egen hand hantera planering, utformning och beställning. Att framställa en helt egen tidning är att smidigt alternativ om man vill nå ut till en väldigt bred grupp på ett smidigt sätt. Kombinationen av kostnadseffektivitet och prisvärdhet är unikt hög.

Ett perfekt sätt att förmedla mer omfattande texter

Tidningar är väldigt väl lämpade för att förmedla större mängder text på ett grafiskt tilltalande och samtidigt prisvärt sätt. Genom att på egen hand kunna anpassa upplägget och presentera texterna så som man själv önskar har man stora möjligheter att förmedla inte bara ett visst innehåll, utan även se till att mottagarkretsen tar del av informationen på att visuellt tilltalande sätt.

Avgör själv vilken sorts formgivning och upplägg som är bäst lämpad för den målgrupp som ni satsar på att nå ut till. Få kanaler ger sådan bra balans mellan stor tryckyta och tillgängligt format. Resultatet blir en tidning som går att dela ut på valfri plats, sprida via postkanaler eller helt enkelt låta vara tillgänglig i reception eller liknande. För privatpersoner kan en tidning även vara ett roligt sätt att komma ihåg en särskild händelse eller som ett unikt och minnesvärt sätt att förmedla något.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg