Något som har blivit populärt i och med att möjligheterna till smidiga och prisvärda tryck ökat är att trycka bok. Oavsett om man har en mer formell instruktionstext eller helt enkelt vill designa egen bok eller trycka fotobok så har man nu riktigt unika möjligheter att få en produkt som ser riktigt professionell ut man innehåller ens eget material.

Det är väldigt enkelt att trycka en bok och att trycka bok från pdf kräver inte mycket mer än att man laddar upp sitt dokument och väljer den sorts utförande man vill att boken ska vara i. Turligt nog har detta blivit väldigt prisvärt och trycka bok kostnad är nu inte särskilt hög. Man behöver inte ens beställa böckerna i enorma upplagor för att det ska löna sig. Därför har att trycka en bok blivit ett populärt sätt att förmedla material i ett praktiskt format.

Något som folk kommer ihåg

Oavsett om man representerar ett företag eller är en privatperson så är böcker ett unikt sätt att presentera material. Bokens allmängiltiga format gör att den i de flesta fall blir väl mottagen. Har man ett textmaterial som man vill presentera på ett sätt som gör att läsaren verkligen relaterar till innehållet är detta ett bra alternativ. Det behändiga formatet gör att man kan presentera materialet i ett flertal olika sammanhang. Som företag kan man med fördel dela ut reklammaterial på mässor i formen av en bok. Är man privatperson kan en fotobok eller liknande produkt vara ett unikt effektivt sätt att minnas en särskild händelse eller för att förbereda inför ett evenemang. Med väldigt omfattande och praktiska möjligheter att trycka egen bok har detta medium blivit väldigt tillgängligt för gemene man. Många väljer att ta saken i egna händer och trycka det material som de vill endera göra beständigt eller på ett enkelt sätt dela ut.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg