Tyg, och kanske främst bomullstyg, är ett riktigt unikt påfund som har varit människan trogen under många århundraden. Denna enkla metod ger en slutprodukt som är extremt lättskött, slittålig och ger långvarig nytta. Kanske är detta en av de främsta anledningarna till varför det blivit väldigt populärt att trycka på tyg. Tryck på textil förenar det bästa av två världar. Genom att få en hållbar produkt som även består av tryckt bomullstyg kan man sprida ett budskap eller etablera ett koncept som på ett bra sätt resonerar hos mottagaren.

Tyg med tryck har varit vanligt förekommande under en väldigt stor del av människans historia. Så det vore väl egentligen ganska konstigt om det inte fortfarande var minst lika populärt. En stor fördel med denna sorts produkter är att de är tillräckligt slitstarka för att kunna vara hållbara och användbara under en överskådlig framtid. Trycka text på tyg skapar även bra förutsättningar för att förmedla ett budskap då det ger klara och tydliga tryck.

Produkter man kan lita på

Att trycka eget tyg har på senare blivit ett av de allra vanligaste sätten för företag och privatpersoner att profilera sig. Eftersom tyg går att använda till ett unikt stort antal produkter så är det verkligen bara fantasin som sätter gränsen för vilken sorts produkt man kan ordna. Tyg som en av mänsklighetens mest viktiga uppfinningar fyller såväl praktiska som prydnadsmässiga funktioner. Den som vill ha ett material att lansera ett koncept på har därför mycket att vinna på att välja just tyg.

I utbudet finner du ett flertal olika material och produkter som kan göra mycket för att lansera ditt varumärke eller event. Skapa ett tryck för ett särskilt tillfälle, eller framställ produkter som på ett generellt och allmänt sätt förmedlar ert varumärke eller koncept.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg