Trots att det har blivit enklare än någonsin tidigare att beställa individualiserade tryckprodukter så är det paradoxalt nog även mer viktigt än någonsin tidigare att ha denna sorts material. Anledningen har mycket att göra med att egentryckta produkter signalerar seriositet och ger redan vid första anblick information gällande vem som är avsändare eller varifrån produkten härrör.

Detta gäller kanske extra mycket när det kommer till informationsmaterial eller funktionella produkter. Att trycka häfte, trycka biljetter eller trycka egna vykort gör att man kan uppnå en enhetlig grafik framställning samtidigt som man gör att de som tar del av materialet direkt vet vem som är avsändare.

Mer prisvärt än någonsin tidigare

Förändringar i tryckteknik, minskat beroende av mellanhänder och smarta onlinebaserade lösningar har gjort mycket för att pressa priserna. Turligt nog så rullar detta vidare till dig som slutkund, vilket gör att du kan beställa tryckmaterial till avsevärt mycket mer förmånliga priser än någonsin tidigare.

Detta gör att man ställs inför några unika valmöjligheter. Endera kan man välja att fortsätta införskaffa produkter i standardsegmentet, eller så väljer man helt enkelt att gå upp en prisklass. Valmöjligheterna är stora och man har full kontroll över hur man vill framställa sig inför kunder, eller hur man vill profilera sig själv. Denna sorts produkter är inte numera bara för företagare, utan de kan även göra stor nytta för privatpersoner som vill sticka ut på arbetsintervjun eller i valfritt annat sammanhang. Att satsa på dem är helt enkelt en investering i sig själv, sitt företag, sitt varumärke, eller den verksamhet som man bedriver.

De otroliga tekniska framsteg som har skett har gjort att det nu inte bara är prisvärt, utan även marknadsföringsmässigt rationellt att satsa på egentryckta produkter. Ta en titt på utbudet så kan du vara säker på att du hittar något som passar.

Offertförfrågan

Snabba offerter!

Välj fil

Så tycker våra kunder om oss

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg