Sverige är ett land som i väldigt stor utsträckning ligger i framkant när det kommer till miljöhänsyn. Det är knappast en slump utan ett resultat av många års gediget arbete. Detta är förmodligen en stor anledning till varför tygkassar har kommit att bli väldigt populära. Till skillnad från traditionella plastpåsar så går tygkassar att använda ett flertal gånger. De är enkla och praktiska att ta med sig, särskilt då självscanning börjar bli allt mer utbrett.

För företag som vill etablera sin logotyp, eller för privatpersoner som helt enkelt vi+ll skapa en unik kasse, så är tygkasse med tryck ett väldigt bra val. Samtida utveckling har även gjort att möjligheten att få billiga tygpåsar med eget tryck blivit en verklighet. Man behöver inte längre skaffa enormt stora upplagor för att det ska bli priseffektivt och konkurrenskraftigt att välja tygpåsar med tryck.

Ett medvetet val

Att erbjuda tygkassar signalerar i dagsläget en hög nivå av medvetenhet gällande såväl miljö som vikten av att begränsa slit och släng-konsumtionen. En tygpåse med tryck blir därför snabbt en medveten och viktig del av den egna verksamheten. Fast även om man inte driver företag så kan tygpåse tryck vara ett riktigt bra sätt att skapa en rolig produkt inför ett särskilt evenemang.

Nu för tiden har de flesta aktörer börjat inkludera tygkassar i sitt standardutbud. Inte bara då det varit efterfrågat av kunder, utan även då dessa numera förväntas vara en del av företagens aktiva miljöarbete. Ligg rätt i tiden och erbjud unika tygkassar som ger en återkommande nytta. De har unikt hög prisvärdhet eftersom de kan återanvändas gång på gång. Vid behov kan de även tvättas vilket gör dem till extra användbara produkter. Ta en titt på utbudet så kommer du garanterat att hitta något som passar när det kommer till färg och form.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg