Serveringsbrickor har blivit väldigt populära på senare tid. Mycket har så klart att göra med att matlagning och kulturen kring gastronomi har varit i fokus under en viss tid. Dessa brickor fyller däremot ett stort antal funktioner. De kan användas som avlastningsytor eller som en helt vanlig bricka för avställning. Att trycka egna brickor är därför att väldigt roligt och nytänkande sätt att förmedla ett budskap, en logotyp eller ett varumärke. En stor fördel med text tryck på trä är att trä är ett levande material som gör att trycket bevaras med tiden.

Att använda brickor vid servering har den stora fördelen att man inte löper samma risk att tappa eller spilla. Och om olyckan är framme så säkerställer brickorna att det inte blir mer spill än nödvändigt. Detta är anledningen till att de länge varit enormt populära i hotell- och restaurangbranschen, men även nu på senare tid har hittat en väg in i hemmen.

Välj färg och typ efter tycke

Med dessa har man stora möjligheter att välja färg och utformning som på bästa sätt framhäver den text eller det tryck som man väljer att förse brickorna med. Genom att se till att man får en balans mellan dessa så säkerställer man även att intrycket blir så bra som möjligt. Att förmedla något med hjälp av en bricka med eget tryck är ett unikt grepp som ger stora möjligheter att anpassa sitt budskap efter den målgrupp som man prioriterar. Oavsett storlek, material eller färg så kommer brickan bli en succé. De gör sig minst lika bra när de erbjuds till företag som till privatpersoner. Att ha ett brett utbud av brickor har blivit populärt, och det är många som anser att man helt inte kan ha för många av dem. Ta chansen att förmedla något nytt på en bricka.

 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg