Det har faktiskt blivit väldigt populärt med unika och individualiserade tryckprodukter. Traditionellt sett så har företag använt denna sorts produkter för att endera etablera sin närvaro eller påminna kunder om att de faktiskt är tillgänglig och närvarande på marknaden. Men med ständiga förbättringar gällande tryckteknik och effektiviseringar så har profilprodukter även blivit tillgängliga för privatpersoner. Därför finns väldigt stora möjligheter att beställa denna sorts produkter för att befästa minnet av en särskild händelse.

Utbudet är stort och du kan välja ett designa din egen klocka billigt, framställa pussel med eget tryck, ordna en powerbank med tryck och mycket mer. Huruvida du är privatperson eller representant för ett företag spelar egentligen ingen roll. Prisvärdheten är stor och möjligheterna att anpassa produkterna är omfattande.

Välj produkt efter tycke

Men varför bör man bry sig om reklamprodukter? Vad som är unikt med dem är att de ger en chans att förmedla något. Som företag har man stora möjligheter att visa nuvarande och blivande kunder att man är där och bryr sig, och som privatperson kan man befästa minnet av en händelse eller en särskild person.

Representationsprodukter har varit vanligt förekommande sedan åtminstone 1800-talet, och det finns goda skäl för det. Inga andra produkter är så väl lämpade för att etablera ens eget varumärke. De stora möjligheterna att anpassa produkterna efter tycke är också väldigt lockande. Ta en titt på utbudet så kommer du definitivt att hitta något som matchar dina egna preferenser. Om du representerar att företag som kommer dessa helt klart definitivt att skapa rätt förutsättningar för stort genomslag. Oavsett om ni väljer att använda dem på en mässa, dela ut till anställda eller använda för att erbjuda när tillfället dyker upp så är de garanterade att bidra till att ni lyckas bibehålla ert varumärkes aktualitet.
, , 

Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg