En intressant utveckling som har blivit väldigt tydlig på senare tid är att det verkligen blivit enklare för både företag och privatpersoner att tillverka egna trycksaker. För inte så länge sedan var denna sorts produkter i stort sett endast reserverade för storföretagen. Men tekniska framsteg har helt klart gjort att man har stora möjligheter att på ett kostnadseffektivt och prisvärt sätt framställa egna unika och särpräglade presentreklam med tryck.

Produkter för uteliv

Att vara aktiv och ta del av utelivet har i många fall blivit något utav ett måste. Men detta ställer trots allt vissa särskilda krav. Vissa produkter är helt enkelt nödvändiga för att möjliggöra ett aktivt liv. Sittunderlag med tryck, svettband med tryck och pannband med eget tryck har därför blivit givna sportrelaterade produkter som på ett unikt sätt såväl underlättar utförandet av sporten i fråga som förmedlar ett särskilt budskap.

Övriga smidiga artiklar

Men uteliv är såklart inte allt. Det finns mycket att vinna på att höja blicken mot övrig presentreklam. Antalet praktiska produkter som går att pryda med eget tryck har ökat i väldigt stor utsträckning. Vinöppnare med tryck eller laptopfodral egen design är bara två exempel av många produkter som blivit väldigt populära.

För dig som vill etablera ett koncept, eller sprida ett varumärke, är personlig presentreklam ett unikt praktiskt alternativ. Med modern tryckteknik så är det enklare än någonsin att framställa individualiserade produkter som är både användbara och samtidigt förmedlar ett visst budskap eller sprider ett koncept. Ta en titt på utbudet och se själv. Du kommer definitivt att hitta ett flertal produkter som är lämpade för det som du vill uppnå. Oavsett om du representerar ett företag eller är en privatperson som helt enkelt behöver något unikt för en viss tillställning. Det enda som sätter gränserna är din egen fantasi.Canva knapp

Så tycker våra kunder om oss

Egen print on demand-lösning av kreativ reklam

Det ska vara snabbt och enkelt att skapa kreativ reklam. Vi presenterar till dig, en egen personlig Print Portal (print on demand-lösning) med er företags grafiska profil.

I Print Portalen samlar du all din reklam på ett ställe och säkerställer er grafiska profil på er reklam. På några minuter har du skrivit ett nytt reklambudskap, justerat pris och skickat iväg din beställning i Print Portalen. Colourpicture Print Portal ger dig verktyget som håller din grafiska profil redo när du snabbt vill ändra ditt reklambudskap. Varför en egen Print Portal? För att samla allt på ett ställe. Säkerställa er grafiska profil och därmed inger ett mer seriöst intryck. Ni spar tid och sparar pengar genom att ta del av er volymrabatt hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer?

 

Kontakta mig

Ring eller maila mig så vi kan prata vidare om hur just ert behov ser ut av kreativ reklam!


Daniel Wisarve

Daniel Wisarve

Specialist kreativ reklam

Telefon: 042-13 77 00
E-post: daniel@colourpicture.se

 • Telefon 042-13 77 00

  Mån - Fre kl 8 - 17
 • E-post kontakt@colourpicture.se

  Inom 24 timmar
 • Huvudkontor Karta

  Colourpicture Europe AB
  Box 7088
  SE-250 07 Helsingborg
 • Utleveranser (08.00-16.00) Karta

  Rapid Distribution AB
  Depågatan 87
  SE-254 64 Helsingborg