Visitkorten som ingen glömmer

De av oss som är filmälskare kanske minns scenen från American Psycho när Patrick Bateman, spelad av Christian Bale, och hans medarbetare i en kritisk scen överträffar varandra i att lägga fram kvalitativa visitkort på bordet. Även fast scenen präglas av ett visst mått av ironi så sätter den fingret på visitkortets särskilda ställning. Och oavsett om man minns filmen eller inte så är visitkort viktiga då de faktiskt avspeglar såväl den egna seriositeten som företagets vilja att investera i sin presentation. Därför är det viktigt att ett visitkort ger ett intryck som ingen glömmer. Med ett stort urval av kort kan vi hjälpa er få precis den framtoning som ni strävar efter.

När man väljer visitkort är det alltid viktigt att hålla helheten i åtanke. Har man redan en grafisk profil så behöver man kanske inte ta ställning till valet av färg. Men vilket material som ska användas är ett beslut man inte kan komma ifrån. Nu för tiden kan man välja att få visitkort i såväl PVC-material som papper i varierad tjocklek. En fördel med papperskort är att man kan välja tjockleken utifrån känsla och tyngd. Plastkort är däremot helt klart unika när det kommer till tålighet och livslängd.

Det kan även vara en bra idé att ha olika uppsättningar av visitkort för skilda tillfällen. Kanske vill man ge ett särskilt bra intryck i vissa sammanhang, och då kunna dela ut exklusiva kort. Vill man så finns även möjligheten att komplettera med ett vackert utformat visitkortsetui. Att spendera lite extra tid på valet av visitkort kan definitivt ge avkastning i form av högre renommé och en aura av stil. Särskilt i en tid då elektronisk kommunikation ofta leder till att den fysiska verkligheten försummas, trots att det fortfarande är just den verkligheten som oftast leder till det mest långvariga intrycket.

Boka gärna in mig för att brainstorma ihop hur just du kan sticka ut ur mängden. Maila eller ring oss på kontaktuppgifterna nedan.

Lycka till!