Del 2 i vår intervju med våra medarbetare är Ida Thorin

 

Vad är din roll på Colourpicture?

- Jag är säljare och rådgivare till våra kunder. Jag hjälper våra kunder att hitta rätt produkt och lösning till att stärka sin grafiska profil och öka sin försäljning vilket jag tycker är jättekul! Många gånger har kunder en bild i sitt huvud som dom vill förverkliga men vet inte riktigt hur och vilket material som är bäst, då är det kul att kunna komma med förslag och lösningar.

Jag har även hand om våra sociala medier där jag brinner för att sprida inspiration och idéer till våra följare. Jag har daglig kontakt med våra leverantörer så att vi alltid kan garantera rätt pris och kvalité. Genom kontakten med leverantörerna kan jag följa produktionen och säkerställa att det blir som kunden tänkt sig.

Vad är din bästa egenskap?

- Jag skulle säga att jag är bra på att känna våra kunder och inge förtroende. Jag brinner för att bygga långsiktiga relationer och att varje kund ska känna sig sedd och förstådd. Genom våra sociala medier och kundsupporten känns det som att jag lärt känna våra kunder väldigt bra och kan därför ge dom den bästa personliga servicen!

Vilken produkt skulle du rekommendera till våra kunder?

- Mitt personliga favoritmaterial är Dibond eller aluminiumkomposit som det också kallas. Det är väldigt lätt och inte alls så tungt som aluminium låter! Det är nämligen bara ytan som är av aluminium medan innanmätet är av polyeten-plast. Det gör att det är ett utmärkt material för skyltar och fototavlor både att ha inomhus och utomhus! Det garanterar blickar då det känns lite annorlunda att trycka upp familjefotot på aluminium. Det kan även ge en skön industrikänsla på till exempel en restaurang med den heta och moderna industristilen. .

Hur ser en typisk dag ut på Colourpicture?

- Det finns ingen typisk dag! Ena dagen är aldrig den andra lik på Colourpicture. Eftersom vi är en startup så är det alltid ett högt tempo och snabba beslut som gäller. Jag trivs väldigt bra med det då jag tycker om att ha många bollar i luften och att jobba i ett högt tempo. Under dagen hjälper jag våra kunder med support och jag planerar och distribuerar innehåll i våra olika kanaler. Jag tycker det är kul när kunder kommer med nya förslag på produkter som vi borde ha på hemsidan och ser till så att vi löser det.

Vårt motto är att ”Ha kul på jobbet” och det har vi verkligen! Även om det är stressigt så har vi väldigt roligt och vi är bra på att uppmuntra varandra och fira när vi presterat bra men även peppa varandra när någonting går mindre bra. Att jobba i ett startup handlar också om att lära sig av sina misstag vilket vi gör hela tiden!

Vi tackar Ida för den här intervjun och önskar er alla trevlig helg!

Ida Thorin
042-13 77 00
ida@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!