Del 4 i vår intervju med våra medarbetare är Fideli Svensson

 

Vad är din roll på Colourpicture?

-Jag är kundansvarig säljare, tryck-konsult, kaffekokerska och telefon-minglare.

Hur ser din bakgrund ut? Vad har du gjort tidigare?

- Jag har en Bachelor (Kandidat examen) i Business Marketing Communications från Bond University i Australien. Min yrkesmässiga bakgrund är framförallt inom sälj och service. Jag har jobbat som dörrförsäljare, telefonförsäljare, mötesbokare, B2B försäljning och även stått på en hel del mässor. Som den skidtokiga person jag är var det också en självklarhet att jag skulle skjuta upp vuxenlivet och åka till Kanada för att åka skidor 2012.

Hur känns det att vara ny på Colourpicture?

- Det känns riktigt kul. Tycker det är coolt att jag har fått förtroendet från ledningen och att företaget tror på mig. Sen att alla är så hjälpsamma och goa gör det hela mycket lättare. Mitt första intryck är att alla mina nya kolegor är otroligt professionella, effektiva, glada och snälla. Kombinationen av personligheter på kontoret gör att det aldrig är jobbigt att gå till jobbet.

Vilka tre produkter skulle du rekommendera för att kickstarta året?

-Jag skulle rekommendera att satsa på en vinyl till fönster, vi har nyligen fått upp några nya varianter på hemsidan som är super lätt att ta av och på: /storformat-med-eget-tryck/vinyl-och-foliering-med-eget-tryck. En snygg vinyl är det perfekta sättet att kickstarta en kampanj, sprida ett budskap eller få lite extra uppmärksamhet. Mitt andra förslag är att inviga det nya året med att uppdatera företagsskylten. Min favorit hittar du här: /skyltar/inomhusskyltar-med-eget-tryck/frigofoam-med-plexiglasfront-frigolitskyltar. Jag tycker att en snygg ny företagsskylt är lite som att företaget går till frisören, man fräschar helt enkelt till ytan lite. Tredje förslaget är dessa brickorna: https://www.colourpicture.se/brickor-gor-din-egen-bricka-med-tryck Brickor är ett annorlunda och coolt sätt att sprida ett budskap på. (Brickan är också en superbra gåva).

Vi tackar Fideli för den här intervjun och önskar er alla trevlig helg!

Ida Thorin
042-13 77 00
ida@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!