Del 6 i vår intervju med våra medarbetare är Rebecka Kihlberg!

 

Vad är din roll på Colourpicture?

-Praktikant, E-commerce. Under 12 veckor är PrintPortalen mitt huvudsakliga ansvarsområde. Utöver det är jag lite av en alltiallo när det kommer till webbshoppen och allt som har med e-handeln att göra.

Vad är dina bästa egenskaper?

- Att ge bra service och se kundernas behov i kombination med att jag är en problemlösare är några av mina bästa egenskaper.

Vilken produkt skulle du rekommendera till våra kunder?

- Jag gillar hela serien med vikbara möbler, men måste jag välja en av dom så skulle jag säga ”Vikbar fåtölj med eget tryck”. Det är en udda och praktisk produkt som går att få riktigt häftig med ett grymt motiv på.

Hur ser en typisk dag ut på Colourpicture?

Det varierar enormt. Vanligtvis har man en plan i huvudet hur man tänkt lägga upp dagen, men det kan snabbt ändras och det ser jag som en del av charmen med Colourpicture. Man får en möjlighet att vara med där det händer, när det händer. Det är en arbetsplats med en härlig atmosfär där det skrattas mycket och där man snabbt blir en del i gänget.

Vi tackar Rebecka för den här intervjun och önskar er alla trevlig helg!

Ida Thorin
042-13 77 00
ida@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!