frigolitskylt

Del 7 i vår intervju med våra medarbetare är Linus Sandin som kommer från IT-gymnasiet!

 

Vad är din roll på Colourpicture?

- Min roll på Colourpicture är som praktikant/backoffice. Jag kommer att vara här i åtta veckor och under dessa veckor är mitt huvudsakliga mål att optimera hemsidan och dess kategorier, underkategorier och produkter.

Vad är dina bästa egenskaper?

- Jag är väldigt envis och samtidigt väldigt noggrann vilket bidrar till goda resultat. Jag ser hellre goda resultat än snabba, slarviga resultat. Jag försöker alltid att ta lärdom från det jag gör och verkligen förstå det. Det är mina bästa egenskaper.

Vad har du lärt dig hittills på Colourpicture? Har du något tips du vill dela med dig av?

- Även trots att jag bara varit här i två veckor, har jag ändå lärt mig så himla mycket. Jag har lärt mig hur man använder sig utav vissa digitala verktyg, såsom SEMrush och Magento som jag arbetar i nästan hela tiden. Jag har även fått en djupare förståelse i hur de olika sökmotorerna fungerar.

En annan viktig sak jag har lärt mig är att det är okej att göra misstag så länge man tar lärdom av det. Det är nog ett tips jag skulle vilja dela med mig av. Var inte rädd för att göra misstag.

Hur ser en typisk dag ut på Colourpicture?

Man kommer hit och vet att man alltid har något att göra. Jag vet att jag kan jobba med att optimera hemsidan. Däremot vet man inte vilka nya utmaningar man får möta just den dagen, vilket skapar en härlig spänning i att komma hit varje dag. Man tror också att man har hur mycket tid som helst, men helt plötsligt så är klockan 17:00 och det är dags att gå hem. Det är en härlig liten skara man arbetar tillsammans med, vilket bidrar till en mycket god stämning.

Vi tackar Linus för den här intervjun och önskar er alla trevlig helg!

Ida Thorin
042-13 77 00
ida@colourpicture.se
www.colourpicture.se