Del 8 i vår intervju med våra medarbetare är Anton Lebenius som kommer från KYH-Malmö!

 

Vad är din roll på Colourpicture?

- Min roll på Colourpicture är Praktikant/E-commerce business developer. Jag kommer vara här i två månader för min praktik.

Vad är dina bästa egenskaper?

- Jag är uthållig, envis och fokuserad på att uppnå de mål jag har framför mig.

Vad är ditt mål med din praktik här på Colourpicture?

- Mitt mål är att lära mig och förstå så många delar som möjligt i försörjningskedjan samt ge något tillbaka utifrån mina studier.

Hur ser en typisk dag ut på Colourpicture?

Man kommer in på kontoret, hälsar på sina kollegor och ser vad som har hänt under gårdagskvällen/natten. Jag kollar bland annat på hur kunderna använder hemsidan och om deras köpbeteende ändras eller om det finns några avvikelser genom systemet GoogleAnalytics. Sedan fokuserar jag på hur man kan optimera/förenkla köpprocessen hos kunden. Om det inte finns något att optimera så arbetar jag med marknadsföring.

Vi tackar Anton för den här intervjun och önskar er alla trevlig helg!

Ida Thorin
073-073 55 79
ida@colourpicture.se
www.colourpicture.se