Innesäljare till Colourpicture.se

Du kommer att arbeta med flera kontaktytor ut mot små- och medelstora företag (omsättning 15-75 miljoner) i hela Sverige med telefonen som ditt främsta medel. Som innesäljare för Colourpicture jobbar du med att presentera vårt utbud av visuell kommunikation och hur företagare sparar tid och pengar med vårt online-verktyg. Det gäller att utifrån kundernas behov anpassa och slutföra affärerna. Du kommer att arbeta med affärer som både är långsiktiga och strategiska samt även affärer med mycket snabba avslut. Viktiga personliga egenskaper för att nå framgång i jobbet är viljan att lyckas, förmågan att samarbeta och kunna se helheten ur kundens och företagets synvinkel. Dessutom tror vi att du är prestigelös och kan arbeta självständigt och hålla i egna projekt. Vi tror att du jobbat framgångsrikt med telefonförsäljning i 1-3 år. En fördel om du har erfarenhet av att sälja media/it-lösningar. Företaget är inne i en expansiv fas och söker innesäljare omgående.

Vem är du?

Är du driven, har högt tempo och älskar människor och nya utmaningar? Då är du kanske säljaren vi söker! Just nu behöver vi förstärkning till vårt huvudkontor i Helsingborg (HD-huset) som kan ta ett stort ansvar och utveckla vårt varumärke på den svenska marknaden. Vår resa har precis börjat - vill du vara med?

- Har ett högt tempo, gillar utmaningar och samtidigt ha roligt

- Är en person som kan göra avslut via telefon

- Levererar det du lovar

- Vet att det krävs insatser för att uppnå det förväntade resultatet 

- IT- & datavana

- Office-paketet

- Svenska och engelska i tal och skrift (fler språk?)

Lön och tillträde enligt överenskommelse 

Se mer på www.colourpicture.se och maila din ansökan till jobb@colourpicture.se. Vi tar endast emot ansökningar via mail!

Om Colourpicture.se

Vi är en startup som håller på att förändra en traditionell industri. Vi har fått priser för vår skalbara affärsidé och intresset för Colourpicture.se är stort i media. Vi var 1 av 10 bolag som blev utvalda av Tillväxtverket för att hitta Sveriges nya tillväxtbolag. Almi har klassat vår lösning som innovation och Business Sweden ser stor potential i vår utlandssatsning. 

Ta del av våra guider!

  • Guide till ett framgångsrikt mässdeltagande
  • Hur man tapetserar som designeliten gör
  • Guiden hur du skyltar bäst i din butik
  • Att skapa atmosfär med unika trycksaker
  • 7 tips för mäklaren som vill stå ut i mängden
  • Hur optimerar du din byggarbetsplats med trycksaker?
  • 42 råd & tips på ökad försäljning med rätt trycksaker

Ladda ner dom gratis här!

Ida Thorin
042-13 77 00
kontakt@colourpicture.se
www.colourpicture.se
Fråga oss om utomhusreklam, butiksreklam, expo och inredning!