Vi på Colourpicture tror att man kan använda trycksaker med eget tryck i varje bransch. Vi kommer därför börja med branschveckor där vi kommer hjälpa till med tips och tricks om hur man står ut i olika branscher och hur man ökar marknadsföring och försäljning genom trycksaker!

Först ut är mäklarveckan! Här kommer ni hitta tips och tricks om hur man som mäklarfirma kan stå ut i mängden med trycksaker med eget tryck!

Vi kan i princip trycka på allt och har otroligt bra mäklarskyltar. Våra skyltar är gjorda av 5 mm kanalplast med dubbeltryck i färg och finns i två storlekar. Att marknadsföra sig är inte alltid så lätt som mäklare eftersom det är ett arbete där man aldrig är kvar på samma ställe länge, därför har man mäklarskyltar. Mäklarskyltarna hjälper till att locka in kunder till visningar samt för att hjälpa kunder att komma fram till rätt visning.

Vi tror att trycksaker med eget tryck kan öka både försäljning och marknadsföring. Våra skyltar byter man väldigt lätt då benen passar till alla våra mäklarskyltar, för att byta motiv så behöver man bara beställa en annan skylt och använda samma ben. Vi har även ett stort utbud på mappar med eget tryck, det kan vara bra för att ge kunden ett lyxigt intryck av firman.

Utöver våra skyltar så har vi även en digital avståndsmätare som man kan få med eget tryck! Utmärkt att kunna erbjuda kunderna en avståndsmätare som är enkelt att hantera. Dessutom har vi fönstervinyler som är perfekta att använda på sitt mäklarkontor. Fönstervinyler är ett starkt verktyg inom marknadsföring och kan se otroligt stiligt ut. Våra dörrhängare kan också användas för att synas, om man till exempel har en visning i ett lägenhetshus, varför inte hänga upp en dörrhängare med information angående visningar så att alla som går förbi ser att det finns en lägenhet till salu?