Hur bra är du på att kommunicera?

Fototapeter- tapetsera och få ett djup i rummet!

 

Ett behagligt och vackert hem med ljuva detaljer är för många ett väldigt viktigt mål. Det ska kännas tryggt, personligt och avslappnande att vara hemma. Ett personligt hem är som sagt för väldigt många mycket viktigt och vad kan bli mer personligt än en alldeles egen fototapet på väggen. Någonting som representerar dig och din familj och som varje dag sitter där som ett stort konstverk. 

 

Fototapet både för hem och kontor

Även på kontoret kan en fototapet göra stor skillnad. En fototapet kan skapa ett djup i rummet och göra att kontoret upplevs rymligare. En fototapet kan även sätta igång kreativiteten och bidra som en inspirerande faktor. Ofta har företag en grafisk profil som man vill ska genomsyra hela kontoret och då passar en fototapet utmärkt. Man kan tapetsera företagets logotyp på väggen eller varför inte ett foto på personalen i verklig storlek? Möjligheterna är oändliga!

Grunden är viktig

För att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att grunden blir bra från början. Det kommer märkas om grunden inte är gjord rätt från början. Det är väldigt viktigt att grunden är torr, fast och jämn. Om väggen är smutsig , ojämn eller fet finns risk för att tapetklistret inte kommer fästa ordentligt vilket resulterar i att tapeten bubblar sig. Eventuella lister ska helst plockas bort, ett tips är att numrera listerna på baksidan så man vet vart de ska sitta!

Från idé till på väggen

Att välja tapet över huvud taget kan vara väldigt svårt. Där finns mängder av olika varianter allt från barntapeter till mer stilrena tapeter och sedan finns där de tapeter med väldigt mycket mönster också. Beslutet att välja ut ett foto till en passande vägg kan därför kännas ganska omöjligt. Det viktiga i detta fall är att du tänker igenom det hela väldigt noga och inte stressar fram någonting. Låt det ta lite längre tid istället för att du ska skynda på allt.  När du börjar så är det enda du behöver en idé. Någonting att utgå från. När det gäller fototapeter så är valmöjligheterna oändliga. Alla vill ha det på ett visst vis och alla vill olika. Därför måste du känna efter och prova dig fram.   En egen tapet kan skapa och ta fram så ofantligt många olika känslor. Och det är också det som är meningen. Att visa någonting med sådan kraft kan kännas alldeles underbar och därför är det så viktigt att allting blir rätt.

Vi hjälper dig med de önskemål och idéer som du har utan att du behöver stressa fram någonting. Ta den tid du behöver och vi finns där om du behöver svar på några frågor eller om du har några som helst tankar och funderingar kring produkten. En tapet lever vi med länge. Det är inte någonting vi byter ut som gardiner eller annat. En fototapet är ett intryck som består. När väl den nya fototapeten är uppsatt ska du låta tapeterna torka ett dygn innan du sätter tillbaka möbler mot väggen. Ska du sätta upp tavlor bör du vänta minst 2-3 dygn.