Att på ett proffsigt sätt kunna presentera sitt erbjudande med tryckt material hjälper till att skapa företagets identitet.

Tryckt material i en digital värld

I dagens företagsvärld läggs ofta stort fokus på att synas online. Mycket krut läggs på att ha en väldesignad och ständigt uppdaterad webbsida och en marknadsföringsstrategi med sociala medier. Men trots att vi har trätt in i den digitala tidsåldern är ändå det tryckta materialet fortfarande viktigt för ett företags profilering.

Varför behövs tryckt säljmaterial?

Konkurrensen är hård i de flesta branscher och nätet som enda marknadsföringskanal räcker inte till för de flesta företag. För att utmärka sig är fysiskt säljmaterial väldigt viktigt. Detta är något man kan räcka fram vid ett möte, på konferens eller andra möten med potentiella kunder.

Detta tryckta material hjälper till vid det personliga mötet med kunden. Att på ett proffsigt sätt kunna presentera sitt erbjudande med tryckt material hjälper till att skapa företagets identitet på ett sätt som en webbsida inte kan, denna kan ofta upplevas som opersonlig.

Tryckt säljmaterial kan göra hela skillnaden!

För många typer av företag kan den första kontakten en kund får med företaget vara via tryckt material. Det kan röra sig om en tidningsannons, en reklamaffisch på stan, olika typer av rollups på branschmässan eller varför inte det klassiska visitkortet. Just visitkortet är ett paradexempel på ett tryckt material som är livsviktigt för säljare världen över. Det är det första man räcker fram till en ny affärskontakt. Den introducerar företagets namn, logotyp och kontaktuppgifter. I dagsläget har många visitkort även utrustats med QR-kod vilket gör att man med hjälp av kortet och en mobiltelefon snabbt kan besöka företagets hemsida.

En proffsigt designad folder är mycket användbar på ett kundmöte. Man kan bygga en hel företagspresentation kring materialet i foldern och den tjänar som ett bra komplement till powerpointmaterialet. När mötet väl är över kan denna typ av broschyr lämnas kvar för att deltagarna lätt ska komma ihåg presentationen vilket också gör det lättare vid senare uppföljning.

Vepor, Rollups och affischer är alla tryckt reklammaterial i det större formatet. Detta stora material hjälper företaget att synas ute på olika offentliga platser. Människan är en visuell varelse och det är viktigt att synas för att bli ihågkommen.

Vi hjälper dig med design för ditt presentations- och marknadsföringsmaterial så att du kan presentera ditt företag i tryck på ett proffsigt vis!