chat email plant phone magnifying-glass shopping-bag facebook-with-circle instagram-with-circle linkedin-with-circle twitter-with-circle arrow-bold-down arrow-long-down arrow-long-up arrow-cart icon-arrow-right icon-eye icon-idea icon-image icon-tag icon-time icon-design icon-christmas-tree icon-sign-in icon-sign-out icon-heart icon-handshake icon-upload icon-phone-2 icon-people icon-shipped icon-business icon-adapt icon-team icon-circular icon-check
Varukorg
0,00 kr

Du har inga varor i din varukorg.

Summa
0,00 kr
moms

Dataskyddspolicy

På Colourpicture värnar vi om våra kunders integritet och säkerhet. Vår Dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter och vad du har för rättigheter gentemot oss.

När du blir kund hos Colourpicture AB (Org.nr. 556980-7851) accepterar du den behandling som beskrivs i vår Dataskyddspolicy. Colourpicture är personuppgiftsansvarig för de uppgifter vi hanterar om dig som kund. Den relationen regleras av våra allmänna villkor samt denna Dataskyddspolicy.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår process och hanteringen av dina personuppgifter. Det medför att vi kan komma att uppdatera vår Dataskyddspolicy och vi rekommenderar dig att läsa igenom dokumentet med jämna mellanrum. Vid avsevärda förändringar av policyn informerar vi alltid våra kunder.

Hur hanterar Colourpicture mina personuppgifter?

Colourpicture registrerar och hanterar personuppgifter i de fall då det krävs för att vi ska kunna leverera en bra upplevelse och en fungerande tjänst till dig som kund, eller för att fullgöra avtal och skyldigheter enligt lag. Uppgifterna lagras så länge vi behöver dem för att möta ovanstående krav.

Vilken information om dig samlar vi in och varför?

I samband med att du ingår ett tjänsteavtal med Colourpicture behöver vi följande uppgifter: Namn, organisationsnummer/personnummer, e-postadress, telefonnummer och postadress. Vi hanterar och sparar dessa uppgifter för att kunna fakturera dig som kund på ett korrekt och lagenligt vis.

När du som kund väljer att betala med kort sparas informationen hos våra leverantörer av säkra betalningslösningar.

När en organisation eller privatperson lägger till andra kontaktuppgifter eller ger fler användare tillgång till sitt konto och/eller organisation sparas även den informationen. Vi kan komma att skicka ut e-post till samtliga kunder, till exempel meddelanden om driftstörningar eller ändringar i användarvillkor. Sådana meddelanden skickas till den e-postadress kunden angett.

Vi kan även skicka ut e-post om produktnyheter eller information som vi tror att du som kund är intresserad av. Du kan alltid avsäga dig sådana utskick från oss genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

Vi dokumenterar även vilka IP-adresser som utför ändringar i Colourpicture PrintPortal för att kunna skydda och felsöka kundens tjänster.

Frivilliga uppgifter

Vi sparar det för- och efternamn du uppger när du i samband med att du skapar ett konto i Colourpicture PrintPortal, eller när du uppger sekundära kontaktpersoner för ditt konto. Detta gör vi för att kunna erbjuda en god översikt över vilka personer som har tillgång till våra tjänster.

När du kontaktar Colourpictures Support sparas de personuppgifter du själv anger. Detta inkluderar utöver den e-postadress du mailar oss från även personuppgifter i textformat, som till exempel ett telefonnummer man önskar bli uppringd på. Vi sparar informationen för att kunna erbjuda en personlig och relevant supporttjänst vid framtida kontakttillfällen.

Du kan även kommunicera med Colourpicture genom sociala medier. När du gör det gäller respektive plattforms dataskyddspolicy (eller motsvarande policy). Vi använder sociala medier och den information du uppger i nivå med vad vi enligt deras policy tillåts göra.

Automatiskt insamlade uppgifter

När du använder våra tjänster sparar och hanterar vi data om hur du använder dem. Informationen delas i vissa fall med utvalda tredjepartsleverantörer av verktyg för marknadsföring och analys, för att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse. Detta kan ske genom att vi använder oss av cookies. Läs vår cookiepolicy

Exempel på andra automatiskt insamlade uppgifter inkluderar:
• IP-adresser från loggar i de system vi använder för att hantera vår infrastruktur.
• Information i loggar om vilken typ av enhet du ansluter från. Informationen kan inte identifiera dig personligen men kan i kombination med annan data potentiellt göra det.
• Information från sociala medier i enlighet med det ägande bolagets policy.

Dataskyddsombud

Har du frågor gällande hantering av din data kontaktar du vårt dataskyddsombud Daniel Wisarve, som är din representant hos Colourpicture. Du når honom på e-postadressen kontakt@colourpicture.se

Tillsynsmyndighet

Om du vill framföra klagomål som rör Colourpicture hantering av personuppgifter är det tillsynsmyndigheten Datainspektionen du ska vända dig till. Du hittar deras kontaktuppgifter på datainspektionen.se.