chat email plant phone magnifying-glass shopping-bag facebook-with-circle instagram-with-circle linkedin-with-circle twitter-with-circle arrow-bold-down arrow-long-down arrow-long-up arrow-cart icon-arrow-right icon-eye icon-idea icon-image icon-tag icon-time icon-design icon-christmas-tree icon-sign-in icon-sign-out icon-heart icon-handshake icon-upload icon-phone-2

Skyltar

 1. 1
 2. 2
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Inomhusskyltar (12)
 2. Utomhusskyltar (8)
 3. Skylttillbehör (22)
 1. 1
 2. 2

Vi finns här för att hjälpa dig!

Oavsett vad dina behov är så har vi lösningen för dig!

 • Offert inom 24h

  Kontakta oss för en offertförfrågan på skräddarsydda produkter eller om du känner dig osäker.

  Läs mer
 • Hjälp med design

  Vi erbjuder dig personlig rådgivning och grafisk experthjälp.

  Läs mer
 • Designa själv

  Med våra färdiga mallar så kan du enkelt designa dina trycksaker online.

  Läs mer

Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Skyltar är nog den vanligaste formen de flesta använder för att framföra budskap, reklam, erbjudanden och annat med. Genom att använda sig av skyltar med eget tryck, så kan du på ett enkelt sätt synas och dra till dig mer kunder och besökare eller framföra nyheter. Eller så kanske du vill designa en studentskylt, parkeringsskylt eller varningsskylt. Hos Colourpicture finns det ett stort utbud av olika sorters skyltar, som du kan använda ditt eget tryck på. En skylt eller flera skyltar är perfekt att ta med ut på mässa eller utställningar. Vårt utbud består även av taktila skyltar. Vi har både inomhusskyltar och utomhusskyltar samt skylttillbehör för att göra din nya skylt helt komplett.

Hos Colourpicture kan du bland annat hitta skyltar som är tillverkade i aluminiumkomposit. Detta är en skiva med ett yttre lager av aluminium och ett innanmäte som består av polyeten. Skivan är styv, samt lätt att bära med, samt har unika bearbetningsmöjligheter. Ytan på skivan är plan och stabil och det gör att den passar alldeles utmärkt att sätta olika former av både små och stora tryck på. Du väljer själv storlek på din skylt samt designar ditt eget tryck. Du kan använda denna skylt både inne och utomhus. Materialet är nämligen extremt hållbart. Du kan även välja att ha tryck på båda sidor, så att du får en dubbelsidig skylt. Du kan även använda vinyl att trycka din egen design på och sedan använda på skyltar eller på andra ställen. Det finns vinyl som är självhäftande och kan sättas på valfritt underlag. För mer information, ta kontakt med oss på Colourpicture.

Vi på Colourpicture AB har många olika produkter som passar kundens önskemål. Ljusskyltar, banderoller, bildekor och taktil, dörrskyltar och andra trycksaker.

Andra material att använda till skyltar med eget tryck är bland annat skummad PVC samt forex. På vårt företag Colourpicture kan du även få hjälp med att göra fasadskyltar, eller andra typer av skyltar. Du kan designa dina skyltar helt på egen hand eller så kan du få hjälp med både formgivning och tryck. Se till att beställa skyltar i olika storlekar och utföranden, för att på bästa sätt få ut din reklam eller ditt budskap. Ifall du är sugen på nya skyltar kontakta företagets tryckexperter.